Të fundit

Kredi për Studime

Studimet tani paguhen më thjesht dhe më lirë me Raiffeisen Bank! Në fillim të vitit shkollor Raiffeisen Bank vjen më pranë jush me produktet e saj për të mundësuar pagesën e vitit shkollor apo të çdo shpenzimi tjetër lidhur me studimet. Nëpërmjet aplikimit për një Kredi Personale për Studime ju mund të bëni realitet ëndrrat tuaja dhe të fëmijeve tuaj. Normat...

Lista e bizneseve

Bashkangjitur gjeni Listen e Bizneseve te cilat bashkepunojne me Citysale: Lista e Bizneseve

Mënyrat e Pagesës

Statusi juaj Ju duhet të jeni 18 vjeç ose më i vjetër për të blerë ndonjë produkt nga ne. Regjistrimi Për të blerë ndonjërin prej ofertave në ueb faqen tonë së pari duhet të jeni të regjistruar paraprakisht. 1. Pagesa me Kartelë të Bankës Sistemi pranon çfarëdo kartele krediti apo debiti të lëshuar nga ndonjë nga institucionet...

PYETJE, PËRGJIGJE

1. Si funksionon Citysale? Citysale ju ofron çdo ditë lloje të ndryshme të ofertave në qytetet e selektuara. Këto oferta vijnë nga fusha të ndryshme si: nga restaurante, shërbime e produkte të ndryshme, udhëtime si dhe aktivitete të ndryshme shoqërore. Citysale sjellë brende të njohura vendore dhe botërore. Klientët mund të marrin më të mirën nga...

SI FUNKSIONON

Blej ofertën Vizito faqen e internetit për të parë të gjitha ofertat nga bizneset lokale. Nëse ju shihni një nga ofertat tona dhe dëshironi të bleni atë, klikoni “Shto ne shportë”. Paraprakisht, ju duhet të krijoni një llogari në Citysale, gjë që mund ta bëni duke shkuar tek butoni “Regjistrohu”; ose duhet të kyçeni përmes llogarisë së Facebook. Pa...